Besplatna dostava!

AVM FRITZ!Box 6890 LTE WLAN usmjerivac

Povezivanje na LTE širokopojasni radio (triband) s LTE SIM karticom (mini SIM)4 x Gigabit Ethernet WLAN N s brzinom do 800 MBit/sWLAN AC s brzinom do 1.733 MBit/s2,4 ili 5 GHz frekvencijski pojas1 USB 3.0 prikljucak za pisace i memorijuDECT baza za do 6 bežicnih telefonaZa do 2 analogna telefona, fakseve ili automatske telefonske sekretarice
€ 376,21
uklj. 25 % PDV-a | + dostava 0,00 € 
AVM

Vrijeme isporuke: 2-4 radna dana

Otpremno skladište:
15
Dostupno u roku od 1 do 3 radna dana od narudžbe. Premještanje iz otpremnog skladišta u trgovinu je besplatno.
1
Dostupno u roku od 1 do 3 radna dana od narudžbe. Premještanje iz otpremnog skladišta u trgovinu je besplatno.
Dostupno u roku od 1 do 3 radna dana od narudžbe. Premještanje iz otpremnog skladišta u trgovinu je besplatno.

Opis proizvoda

Pojedinosti

FRITZ!Box 6890 LTE

Brzo internet i telefon putem LTE-a

FRITZ!Box 6890 donosi vrlo brzi internet u vaš dom putem modernog mobilnog LTE-a. Podržava sve dostupne LTE mreže i stoga je idealna alternativa kada DSL i kabelska veza nisu dostupni. Sa vrhunskom opremom i potpunim telefonskim sustavom, FRITZ!Box ispunjava sve želje za najbolju kucnu mrežu.

Brzi internet - svugdje

Triband tehnologija omogucuje 6890 Internet putem mobilne mreže u novim dimenzijama: Sa LTE-om do 300 MBit/s brzine preuzimanja u optimalnom bežicnom okruženju, visokobrzinski internet je moguc cak i tamo gdje nema dostupne DSL ponude - na primjer u ruralnim podrucjima.

Idalno za multimediju

Uz FRITZ!NAS i integrirani medijaserver, 6890 je idealni multimedijalni centar za vašu kucnu mrežu. Bez obzira da li ste na svom racunalu, tabletu ili pametnom telefonu - slike, glazba i filmovi su vam dostupni u cijeloj mreži.

Brza bežicna veza

Bilo da se radi o pametnom telefonu, tabletu ili prijenosnom racunalu - zahvaljujuci brzom WLAN N na dva bežicna podrucja, svi vaši uredaji su brzo povezani. Zabava je ovdje u prvom planu, prilikom surfanja i pri povezanim aplikacijama poput IPTV-a, videa na zahtjev ili multimedijalnog streaminga.

Visoka udobnost telefona

Vrhunska oprema 6890 se takoder ocituje u podrucju telefonije. Takoder nudi vezu za bežicne telefone i analogni uredaj putem kabela. Integrirani telefonski odgovor preusmjerava glasovne poruke na zahtjev i putem e-maila. Funkcija faksa osigurava dodatnu udobnost.

Sigurno uz FRITZ!Box

S FRITZ!Box-om ste sigurni! Potporna sigurnosna koncepcija štiti vas tijekom vaše komunikacije. Konstantno se testira i nadograduje. Zahvaljujuci besplatnim ažuriranjima, uvijek ste na sigurnoj strani.

FRITZ!OS - puno mogucnosti

FRITZ!OS, operativni sustav vašeg FRITZ!Box-a, redovito donosi nove funkcije. Zahvaljujuci FRITZ!App aplikacijama, možete pristupiti svojim podacima putem pametnog telefona, telefonirati u kucnoj mreži ili upravljati web kamerom i dok ste u pokretu. Sve nadogradnje i aplikacije naravno su besplatne.

Izvanredna jednostavnost

Koncept korisnickog sucelja FRITZ!Box-a, koji je nagraden od strane strucne javnosti i pohvaljen od strane korisnika, ima samo jedan cilj: uciniti sve što je moguce jednostavnije za vas. Za to se brine jasno korisnicko sucelje i asistenti koji vas vode korak po korak.

Tehnički podatci

Tehnički podatci

Proizvođačeva broj artikla 20002818
Proizvođač AVM
Garantie 1 Jahr
EAN-Code 4023125028182

Molimo pričekajte...


{{var product.name}}
wurde dem Warenkorb hinzugefügt.
Was möchten Sie jetzt tun?
 Nastavak kupnje  Prikaži košaricu i nastavi na naplatu