Cellularline Set punjaca za auto 18W s USB-C crni kabelom za Huawei, Xiaomi, itd. Tip.

  • Izlaz: do 18 W
  • Ulaz: 12 - 24 V
  • USB tip C
  • Dužina kabla 1 m
€ 26,03
uklj. 25 % PDV-a | + dostava 9,99 € 
CELLULARLINE

Vrijeme isporuke: 2-4 radna dana

Otpremno skladište:
9
Dostupno u roku od 1 do 3 radna dana od narudžbe. Premještanje iz otpremnog skladišta u trgovinu je besplatno.
3
3
4

Opis proizvoda

Pojedinosti

Cellularline KFZ-Lader-Set 18W USB-C crna

 

Brzo punjenje u autu je lako!

Ovaj set sadrži sve što vam treba za punjenje vašeg pametnog telefona i tableta s USB Type-C prikljuckom u automobilu! Jednostavno prikljucite punjac za auto u upaljac (12-voltnu uticnicu) i spojite priloženi USB kabel za punjenje. Sada možete brzo i sigurno napuniti svoj pametni telefon ili tablet zahvaljujuci Qualcomm QuickCharge 3.0 s brzinom do 18W. Punjac je posebno razvijen za Huawei, Xiaomi, itd., uredaje i omogucava optimalno punjenje, slicno originalnoj opremi.

Inteligentna kontrola punjenja u cipu USB punjaca prepoznaje prikljuceni uredaj i prilagodava struju punjenja precizno prema tome. To omogucava najbrže moguce punjenje i dugi vijek baterije. Korištenje inovativnih elektronickih komponenti i cvrsta izrada visokokvalitetnih materijala dodatno štiti od preopterecenja, kratkog spoja i pregrijavanja.
Odvojni kabel za punjenje i prijenos podataka duljine 100 cm ima na jednom kraju USB Type-C prikljucak, a na drugom USB Type-A prikljucak za spajanje na punjac. Osim procesa punjenja, kabel podržava prijenos podataka brzinom do 280 Mbit/s i omogucuje brzo sinkroniziranje, npr. fotografija, videozapisa i glazbe izmedu vašeg pametnog telefona i racunala.

Punjac je posebno dizajniran za uredaje Huawei, Xiaomi, itd., s optimalnim unosom od 18W, ali je univerzalno kompatibilan s bilo kojim pametnim telefonom koji zahtijeva snagu od 18W.

Sadržaj pakiranja: KFZ punjac 18W za Huawei, Xiaomi, itd., USB Type-C kabel za punjenje i prijenos podataka, upute za uporabu

Tehnički podatci

Tehnički podatci

Proizvođačeva broj artikla CBRHUKITQCTYCK
Proizvođač CELLULARLINE
EAN-Code 8018080303920

Molimo pričekajte...


{{var product.name}}
wurde dem Warenkorb hinzugefügt.
Was möchten Sie jetzt tun?
 Nastavak kupnje  Prikaži košaricu i nastavi na naplatu