Informacije o dostavi u Hrvatskoj

Dostava narudžbi putem https://www.electronic4you.hr/ u pravilu je moguća samo unutar Hrvatske.

1. Vrijeme isporuke

Dostava se vrši iz skladišta na adresu dostave koju navede kupac. Rok isporuke za artikle s oznakom "isporuka odmah" je 2-4 radna dana unutar Hrvatske. Za artikle otpremljene špediterom rok isporuke je 3-7 radna dana. Razdoblje isporuke počinje kada je potvrda ugovora poslana e-poštom. U svakom slučaju isporuku vršimo u zakonskom roku od 30 kalendarskih dana.

Artikle označene žutom bojom na našoj web stranici možete naručiti unaprijed. Oni će biti poslani čim primimo isporuku od našeg dobavljača. Rok isporuke možete pronaći u tekstu koji stoji uz svaki artikl. Ukoliko imate pitanja o navedenom roku isporuke, slobodno se obratite našoj korisničkoj službi.

Ako artikal preuzimate u jednoj od naših sabirnih trgovina, vrijeme dok željeni artikl ne bude spreman za preuzimanje je 1-5 radnih dana. Pod uvjetom da je željeni artikl na zalihi u našem skladištu za otpremu.

Transferi između i do trgovina za preuzimanje

Roba koja je označena kao dostupna u skladištu za otpremu besplatno se isporučuje u naše trgovine za preuzimanje radi vlastitog preuzimanja. Preostale količine koje su dostupne samo u trgovinama neće se premještati i mogu se naručiti samo otpremom ili će se po želji samo transportirati od jedne do druge trgovine o trošku kupca (u iznosu stvarnog prijevoza).

Artikli označeni kao "nema zaliha" na našoj web stranici trenutno nisu na zalihama i naš odjel za nabavu ih je ponovno naručio ili će ponovno naručiti nakon što narudžba bude primljena. Nakon naručivanja artikla označenog kao "nije na skladištu" naš odjel za korisnike će vas posebno obavijestiti e-poštom o vremenu isporuke. Ukoliko se želite unaprijed informirati o vremenu isporuke, možete se obratiti našoj korisničkoj službi uz navođenje broja artikla.

Ako odaberete avansno plaćanje kao način plaćanja, roba će biti rezervirana za Vas, ali će biti poslana tek kada novac sjedne na naš račun. Molimo Vas da to uzmete u obzir prilikom narudžbe te da u roku (unutar 5 kalendarskih dana) izvršite dogovoreni avans.

Više informacija o dostavi i slanju možete pronaći u našim općim uvjetima pod točkom 17. Dostava»

2. Troškovi dostave

Sljedeća tablica prikazuje pojedinačne troškove i naknade.
Troškovi dostave koji se plaćaju electronic4you izračunavaju se iz sljedećih troškova prijevoza.

Klasa težine
i mogući način dostave
Vozarina
uklj. PDV
do 10 kg Post 9,99 EUR
od 10 kg do 31,50 kg Post 11,99 EUR
Glomazni otpad npr. televizori i monitori bez doplate za glomazni otpad Post 17,99 EUR
Televizori, monitori i proizvodi koji pripadaju malom glomaznom otpadu Post 29,99 EUR
Televizori, monitori i proizvodi koji pripadaju velikom glomaznom otpadu Post 39,99 EUR

 Dostava je besplatna za proizvode marke Bang & Olufsen..

Primjeri pojedinačnih isporuka robe:

do 8 kg:
pametni telefoni, tableti, mali uređaji...
  od 8 kg do 31,5 kg:
aparati za kavu, kuhinjski aparati, AV prijemnik, Soundbar zvučnici...
 
od 31,5 kg:
perilice rublja, veliki televizori dijagonala ekrana preko 55", hladnjaci

3. Dostava paketa

Post
Österreichische Post AG šalje do 31,5 kg.


4. Špedicija

Speditionsversand
Preko 31,5 kg ili za proizvode koji prelaze maksimalnu moguću veličinu za slanje paketa, otpremu obavlja špediter.
Roba otpremljena špediterom isporučuje se do prvih zaključanih vrata (obično stubište ili vrtna vrata).
Ako se naruče dodatni artikli koji bi inače bili poslani poštom, a nisu glomazni artikli, te će artikle također poslati špediter za svaki slučaj bez dodatnih troškova.


5. Povratak

Ako ste primili robu u vezi s ugovorom, robu morate vratiti ili predati odmah, a u svakom slučaju najkasnije u roku od četrnaest dana od dana kada ste nas obavijestili o svom odustajanju od ovog ugovora na sljedeću adresu:

electronic4you GmbH
Inglitschstraße 26
9020 Klagenfurt
Austrija

Fax: 0043 463 37211-10
E-Mail: office@electronic4you.hr

Rok je ispoštovan ako robu pošaljete prije isteka roka od četrnaest dana. Vi snosite troškove povrata robe. U slučaju velikih kućanskih aparata i robe koja se ne može poslati kao paket, kontaktirajte naš odjel za korisnike electronic4you na office@electronic4you.hr ili na 0043 463 37 211-41 prije povrata kako bi se povrat mogao organizirati. Vi ste dužni snositi ili nadoknaditi troškove povrata robe. U to su uključeni i troškovi prijevoza, čak i ako je dostava besplatna. electronic4you uvijek nastoji organizirati povratni prijevoz koji je za kupca najisplativiji.

Dodatne informacije o pravu odustanka možete pronaći u našim općim uvjetima pod točkom 5. Pravo odustanka za potrošače iz Hrvatske»

Molimo pričekajte...


{{var product.name}}
wurde dem Warenkorb hinzugefügt.
Was möchten Sie jetzt tun?
 Nastavak kupnje  Prikaži košaricu i nastavi na naplatu