Besplatna dostava!

Sigma 20mm 1.4 DG HSM Sony E-Mount Art serija

  • Vršna udaljenost: 20 mm
  • Svjetlosna jakost: 1:1,4
  • Stabilizator slike: Ne
  • Blizina fokusa: 27,6 cm
€ 811,46
uklj. 25 % PDV-a | + dostava 0,00 € 
SIGMA

Vrijeme isporuke: 2-4 radna dana

Otpremno skladište:
Artikl trenutačno nije na zalihi na lokaciji Versandlager. Ako želite informacije o vremenu isporuke, pošaljite nam upit, uključujući specifikaciju broja artikla, putem našeg obrasca za kontakt.
Artikl trenutačno nije na zalihi. Naručite ovaj artikl putem dostave. POZOR! Ako želite premještanje iz jedne trgovine za preuzimanje u drugu, naplatit će se troškovi dostave navedeni kod artikla.
Naručite ovaj artikl u roku
Dani
i
sati
i
minuta
i
sekundi

putem dostave i vaša će narudžba biti pripremljena za slanje unutar sljedeća 2 radna dana ako se plaćanje izvrši odmah.**

Opis proizvoda

Pojedinosti

Sigma AF 20 1.4 DG HSM. Prvi F1,4 ultra-širokokutni objektiv za DSLR fotoaparate s punim formatom. Nevjerojatna kvaliteta slike pruža nevidene vizualne doživljaje. Uživajte u poboljšanoj kontroli svjetla i sastava slike. Sa žarišnom duljinom od 20 mm i svjetlosnom snagom F1,4, SIGMA 20mm F1,4 DG HSM Art pruža izvanrednu svjetlinu, prirodno zamucenje pozadine i nevidene vizualne doživljaje. Iskorištavanjem perspektive širokokutnog objektiva i uskog podrucja oštrine pri široko otvorenoj blendi, ovaj objektiv nije samo idealan za ultra-širokokutne motive poput krajolika i zvjezdanog neba, vec je pogodan i za brze snimke u lošijim svjetlosnim uvjetima, unutarnje snimke, portrete s prirodnim zamucenjem pozadine i mnogo više.

Tehnički podatci

Tehnički podatci

Proizvođačeva broj artikla 412965
Garantie 1 Jahr
Lichtstärke 1:1,4
Brennweite 20 mm
Nahgrenze 27,6 cm
EAN-Code 085126412654
Proizvođač SIGMA

Molimo pričekajte...


{{var product.name}}
wurde dem Warenkorb hinzugefügt.
Was möchten Sie jetzt tun?
 Nastavak kupnje  Prikaži košaricu i nastavi na naplatu